What's New

POCETNA STRANICA INTERNET ZARADA! BLOG! O WEB STRANICI I DELOTNOSTI! VASE REKLAME! CENOVNIK! NOVINE NA WEBU! PRAVLJENJE WEB STRANICE! Contact! PRAVLJENJE E~MAILA!

Kako da narucim Email?

pred vama je jedinstveni paket,u kojem cete dobiti za 200din~E~mail,i to ne jedan nego 2 ukoliko narucite vas mail do 31.12.2008!!

  1. posaljite pismo putem poste na sl. adresu MESTO/ARANDJELOVAC,ULICA/GARASKA 10,SRBIJA. I u njemu napisite tekst ,,zelim licnu email adresu koja se zove nazivemailadrese@yahoo.com,,.takodje napisite vasu poslovnu ili privatnu postansku adresu i ukoliko zelite br.tel,kojom cemo vam kasnije poslati potvrdu sa pasvordom tj/sifrom.
  2. u kovertu ubacite 200din,u roku od 3dana poslacemo vam vasu potvrdu o registraciji email adrese,i dati detaljno i lako upustvo kako da citate vase poruke,i kako da iste saljete nekome.
  3. kao poklon ukoliko budete brzi poklovicemo vam jos jednu e~mail adresu!

 

 

ZA SAMO 200DIN NAPRAVICEMO VAM e~MAIL ARDESU I TO NE JEDNU VEC 2 NA RAZILCITIM OGLASIVACIMA,YAHOO!,GOOGLE,MSN...!ZA SAMO 200DIN NAPRAVICEMO VAM e~MAIL ARDESU I TO NE JEDNU VEC 2 NA RAZILCITIM OGLASIVACIMA,YAHOO!,GOOGLE,MSN...! DETALJE POGLEDAJTE NA OPCIJI ,,PRAVLJENJE E~MAILA,,!